Foredrag: "Hvor er det sygt fedt du strikker, mand"

En aften med ham her ...

Jeg tilbyder foredrag og workshops, hvor jeg kommer ud og fortæller, og arbejder med Jer om Jeres strikkeprojekter. Det kan være alt fra foredragssale og sognehuse, aftenskoler og strikkecafé i den lokale garnforretning. Her til højre, kan du læse lidt om de workhops jeg tilbyder. Kig også gerne i gæstebogen for hilsner og tilbagemeldinger fra andre som har deltaget i arrangementerne. Kontakt mig her for mere information.

 

Kan en mand strikke? Ved han hvad 3drsm betyder? Kan han forklare en garvet strikkedame om strikkefastheder?

Med masser af humor og selvironi føres publikum ind i fortællingen om en forholdsvis ung fyrs tilværelse, hvor strikken kom snigende som en stille skygge og ændrede bogstaveligt talt alt.

Hør hvordan Koushi sprang ud i den farlige uldne verden med pind9 i hånden og imponerede dommerne med en nepalesisk brudehat for herefter hurtigt blev kendt som »ham med butterflyen«.

Tag dit strikketøj med, slå dig ned ved bordet med en kop kaffe - og slå ørerne ud.

Foredraget varer ca. 75 min, hvor jeg fortæller om mit liv med og uden strikketøj. Foredraget illustreres med powerpoint. 

 

En sjov kombi:

Mange strikkere har booket mig til dette arrangement. Her begynder jeg arrangmentet med først at afholde mit foredrag. Efter en mindre pause introduceres deltagerne til en lille ukendt strikkeopgave. Dette kan være mange sjove ting, ligefra julepynt, engle, påskeæg, pynt til fastelavnris osv. Opgaven vil vare 60 min. 

Arrangør sørger for forskelligt garn til denne aktivitet. En ide kan være at opfordre deltagerne til at medbringe div. garnrester. Udover dette er arrangør også ansvarlig for en evt. præmie til vinderen, hvis der skal findes en. 

Varighed i alt ca. 3 timer

Strik din egen skytsengel

Workshop 

Jeg elsker engle. Jeg elsker at strikke. Hvorfor ikke kombinere disse to?
Kan strik og spirutualitet forenes? Hvorfor ikke? På workshoppen vil jeg kort fortælle om tankerne og metoderne jeg har brugt i min første strikkebog, Koushis Engle. Hvad der har inspireret mig og hvordan jeg omsatte det til strik.
Derefter skal vi arbejde med at finde jeres helt egne personlige engle, som I skal designe og knytte en jeres særlige fortælling til jeres personlige engel.
Vi arbejder også på at få se på metoder til at stive strikketøj af, så I kan få det pæneste vinger til jeres engel.
Jeg afholder denne workshop i samarbejde med den lokale kirke, da kirkerummet giver den helt rigtige stemning at få maximal ud af oplevelsen.
En workshop, som udover dejlig strik, vil give kursisterne lidt tid til at kigge ind i sig selv for at finde jeres helt egne personlige engel.

Varighed 3 timer

Min. deltagerantal 12