38 kommentar(er)

Klik her for at skrive en hilsen

2020.10.07 Skrevet af Kirsten Hemmsen
TAK for et fantastisk og livsbekræftende foredrag i Vester Sottrup forsamlingshus den 5.10. Dejligt arrangement og så med kreativ bordpynt, strikkepinde der matchede farven i de strikkede butterfly.
Kunne så fint følge dig i din fantastiske beskrivelse af ny-strikkerens startvanskeligheder og har også selv studset over “re-triller”πŸ˜ŽπŸ˜€
2019.09.16 Skrevet af Tony í Lon
hej Koushi
Tak for en dejlig formiddag med englestrik i Jegindø kirke, du er et dejligt nærværende og inspirerende menneske. Min mor der ikke har har vist sin gamle kreative side idet sidste halve år, sidder lige nu og lægger sidste hånd på englekjolen, tak for det.
2019.09.16 Skrevet af Jane Lehmann
Tak for en hyggelig lørdag eftermiddag i kirken på Jegindø med englestrik. Koushi, du er meget inspirerende og motiverende at være sammen med. Jeg har strikket meget forskelligt gennem tiden, men jeg var ikke kommet på en søpindsvine-engel uden din hjælp.
Vi ses gerne en anden gang... og så sammen men min skønne mor.
2019.09.16 Skrevet af Kirsten Lehmann
Hej Koushi .
Tak for en rigtig god dag med englestrik i Jegind kirke, på strikkefestivalen.
Det var en dejlig oplevelse med "meditation " og inspiration. Det var interessant hvor forskellige vores engle blev udtænkt og udformet. Det giver lyst til mere. Det er også dejligt , man kan være sammen med sin datter om noget kreativt.
Håber vi ses igen.
Hilsen Kirsten
2019.04.09 Skrevet af Kirsten Koch
Hej Koushi
Tak for en dejlig dag på Nyborg Husflidsskole. Spændende at høre om din strikke karrierer, lige fra boksmadrassen på efterskolen, til dit første møde med din mand og til hvor du er i dag.
Håber at møde dig igen
Vh. Kirsten
2018.10.14 Skrevet af Britta Thrane
Tak for en dejlig dag (i går) på Kulturanstalten. Det var så hyggeligt, morsomt og kreativt, og jeg gentager det gerne :)
2018.10.13 Skrevet af Diana Hende

Kære Koushi
Tak for hyggelige timer. (Igen)
Hvis du igen kommer i nærheden af København kommer jeg gerne en 3. gang
Din historie gør mig så glad.
Tak for autograf med hilsen i de 2 bøger jeg købte og mange tak for det bundt garn du donerede til Kemoheads. Der blivet helt sikkert et kemohovede der bliver glad for en hue med garn fra dig ❀️
Det eneste der manglede i dag var lyden fra Hallelujah da garnnøglerne trillede hen over skærmen da du fortalte hvad der fløj gennem dit hoved da Kim fortalte dig han selv havde strikket den trøje han havde på da I mødtes første gang ❀️
Lyden var der heldigvis da du var på Tårnby bibliotek så jeg tænkte mig til lyden i dag πŸ‘πŸΌ
Tak for en dejlig fortælling.
Glad for du er min Facebookven.
Knus, kram og tanker fra Diana πŸ‘§πŸ½ og vuf fra lille bitte Lima 🐢
2018.06.17 Skrevet af Anja Hjorth Nielsen
Tusind tak for et godt garnfarvningskursus til "Sinding Strikker".
Det var lærerigt, sjov og ikke mindst præget af en god stemning!
Jeg kommer gerne igen!
2018.03.21 Skrevet af Marion og RenéTherkildsen
Hej Kousshi Det var sgu da hyggeligt at se dig i avisen Marion genkendte dig øjeblikkeligt-Jeg måtte se en estra gang.Det ser ud til det går dig godt- vi tænker af og til (med et smil) på den gang du sad her i bixen og "blev klogere dag for dag"
Det servud til du har en shop-den må vi se en gang.
kærlig hilsen Marion og René
2018.03.04 Skrevet af Elly Hansen
Hej Koushi
Tak for en skøn eftermiddag i Ferslev Forsamlingshus i går 😊
Hvor var det dejligt at høre, at livet pludselig kan tage en helt uventet drejning og ændre alt til det bedre. Det bliver spændende at se hvad dit næste skridt i strikkeuniverset bliver.
Held og lykke, hilsen Elly
2018.03.03 Skrevet af Bo Østergård
Tusind tak for en hyggelig og morsom eftermiddag i Ferslev forsamlingshus. Der blev grinet og smilet til den store guldmedalje. Vi må se om vi kan komme ned til dig den 27/5.
Hilsen Bo og Birgit
2018.03.03 Skrevet af Anni Haugaard
Tusind tak for en skøn eftermiddag i Ferslev forsamlingshus 😊 Så herligt at høre dit foredrag og møde dig igen. Du er fantastisk til at fortælle og det er en fornøjelse hver gang 😊 Sidst jeg hørte dit foredrag var på Fanø, og det var en fornøjelse at høre og se dig igen..
Flot og hyggeligt arrangement med kaffe og godt brød og kage, samt hyggeligt at mødes med alle de glade mennesker.
Bedste hilsen Anni Haugaard
2018.03.03 Skrevet af Lone
Tak for en fantastisk eftermiddag i Ferslev i dag, skønt og sjovt foredrag .
Jeg vil nyde min englebog og sikker på jeg vil prøve at lave dem, de er vildt skønne og endnu mere når jeg kender baggrunden...
De varmeste hilsner Lone
2018.02.25 Skrevet af Karina Enna
Tak for nogle hyggelige timer på Tånrnby bibliotek.
Dejligt at du kom til SJ. Jeg glæder mig til at få strikket nogle butterfly fra din bog.
Glæder mig til forsat at følge dig.
De bedste hilsner herfra.
2017.09.21 Skrevet af Ulla Madsen
Hvor er du bare et livsbekræftende bekendtskab - og både foredrag og modeshow på Fanø Strikkefestival blev leveret til UG med kryds og slange - godt supporteret af Kim - I to er bare et godt makkerpar πŸ’œ
2017.09.19 Skrevet af Eva Hovgaard Knudsen
Det var første gang at jeg var på strikkefestival. Bortset fra det skønne selskab jeg rejste sammen med, så var det dit foredrag og jeres modeshow, som var det bedste ved festivallen. Det var så skønt og livsbekræftende at lægge øre til din historie. Fantastisk hvordan du med masser af selvironi beskrev ny-strikkerens startvanskeligheder. Du ramte så meget plet!
Og så er det en dejlig kærlighedshistorie du er midt i. Tillykke med det!
2017.09.19 Skrevet af Adi Wienberg
En super skøn oplevelse på Fanø at se dine/jeres modeller "farver på drengen", jeg var vild med farverne og modellerne. Og dejligt at hilse på jer begge to samt tage et billede af jer sammen med min smukke søn. Glæder mig til din bog i november.
Men først skal jeg jo opleve dig på Kjellerup bibliotek i oktober.
Du må slå noget op om det på Fb, som jeg kan dele videre.
Knus
2017.09.18 Skrevet af Nina Pedersen
Hej Koushi og Kim.
Super sej oplevelse at høre Foredraget fredag aften af Koushi, som var meget inspirerende og virkelig sjove indslag, hvor vi så alle de første strikkede ting som var opstart til at blive strikker...og med Kim som teknikker..
Det klarede I mega godt.
Højdepunktet var modeshowet lørdag eftermiddag , hvor Kim, Koushi og Matias elegant viste alle de smukke trøjer og tilbehør frem.. Det var så godt og hvilket stort bifald I fik af alle os der så på. Det var noget af et tilløbsstykke..
Det var helt klart Jer vi havde set frem til at opleve på dette års strikkefestival, som også levede op til vores forventninger
Så sejt at I er på vej med en bog om herrestrik, jeg vil glæde mig til bogen kommer den 8/11 2017. Mange tak for en super oplevelse og en god strikkefestival...
2017.09.18 Skrevet af Connie Lohmann
TAK for et aldeles fremragende foredrag, du er simpelthen bare HERLIG:-) og SÅ sejt du strikker! Stor klapsalve fra AARHUS;-)
2017.09.18 Skrevet af Linda Hansen
Hej vi var så heldige at opleve dit foredrag fredag aften og jeres mode opvisning lørdag og det var mega fedt det hele . Nogle super flotte trøjer m.m.
2017.09.18 Skrevet af Katrine Wohllebe
Tak for et super foredrag fredag aften på Fanø, det VAR virkelig sjovt - ikke mindst fortællingen om hvordan det startede og har udviklet sig med de 2 ret sammen πŸ˜‰ Er bare ærgerlig over at jeg ikke npede jeres modeshow.
Pøj-pøj med det hele!
2017.05.16 Skrevet af Ruth Lerche
Den 6. maj 2018 havde vi på Ørestad bibliotek på Amager, den udsøgte fornøjelse af at have Kouhsi ude og fortælle om alle trådene i hans liv. Koushi er en god formidler, især frydes store og små over hans sjove strikke eksempler som han hiver op af kufferterne.
Vi kan varmt anbefale Koushi og hans Strikke- Stand UP
2017.05.16 Skrevet af Ruth Lerche
Den 6. maj 2018 havde vi på Ørestad bibliotek på Amager, den udsøgte fornøjelse af at have Kouhsi ude og fortælle om alle trådene i hans liv. Koushi er en god formidler, især frydes store og små over hans sjove strikke eksempler som han hiver op af kufferterne.
Vi kan varmt anbefale Koushi og hans Strikke- Stand UP
2016.11.28 Skrevet af Lone
Tak for en rigtig hyggelig aften på Hjørring Bibliotek. Vi nød din varme og humoristiske fortælling om dine strikkeerfaringer. Det var både lærerigt og dejligt at høre om din afslappede tilgang til både TV og din egen formåen ud i strikkekunsten. Held og lykke fremover. Lone
2016.11.12 Skrevet af Helvig Rasmussen
Tusind tak for en rigtig hyggelig dag i Garn Garagen. Du er helt fantastisk at høre fortælle. Skønt at høre historien om Koushi´s strikkeeventyr.
Jeg håber du kunne få den idé at lave en strikkebog med strik til drenge.
mange glade strikkehilsner Helvig
2016.10.30 Skrevet af Alice Jensen
Jeg var inde og høre dit foredrag i fredags. Det var meget givende den måde du fik fortalt din strikkehistorie. Det var hylende morsomt og alvoren skinnede fint igennem. Det er kun store mennesker der tør fortælle som du. Og så fik jeg endelig købt din skønne Englestrikkebog. Så det var en stor oplevelse at høre dig. Ønsker dig og Kim mange gode messer fremover. Måske kan I sammen udvikle et musikalsk strikkeforedrag. Alle gode ønsker for mange år med strik med og uden gule ænder.
2016.10.30 Skrevet af Lis Nøddeskou
Tak for hyggeligt foredrag i fredags OG glæder mig til st strikke et par butterfly's fra din nye bog og ellers bruge mønstrene til inspiration i andre strikkeprojekter.
2016.10.14 Skrevet af Anita Hjorth Volkmann
Tak for en rigtig interessant og spændende fortælling fra dit liv til Knæk Cancer-arrangementet hos TV Syd! Du fortæller med engagement og indlevelse, så man automatisk bliver "trukket med ind" i din fortælling. Du har en god portion humor og selvironi, og dit gode humør er smittende! Det synes jeg bare, du skal vide! Tiden flyver af sted i dit selskab.

Koushi, du får de varmeste anbefalinger herfra!

Mange kreative strikkehilsner

Anita Hjorth Volkmann
2016.02.10 Skrevet af Lisbeth Sandfeld Pedersen
Tak for en dejlig strikkeaften i Vejle med en meget munter, spændende og veloplagt Koushi. Interessant at høre om din vej ind i strikkeverdenen, - hvordan et tilfældigt møde,- en engel kan ændre ens retning i tilværelsen.
Jeg gik beriget hjem og håber på lignende engagementer i fremtiden.
Lisbeth Sandfeld Pedersen
2016.02.04 Skrevet af Jes Andersen
Koushi leverede en forrygende times underholdning, da han gæstede Fredericia Bibliotek 3. februar 2016. Der var nærmest tale om stand-up for strikkere, og adskillige gange skreg publikum af grin. Som arrangør var vi super tilfredse, og Koushis smittende positivitet og kreativitet, koblet med en meget uformel tone, passede perfekt ind i vores koncept med hyggelige eftermiddage på biblioteket. Han er meget nem at arbejde sammen med og jeg kan klart anbefale ham.
Venlig hilsen Jes H. Andersen, Fredericia Bibliotek
2016.02.03 Skrevet af Dorthe
En festlig eftermiddag på biblioteket, sammen med en del af de skønne strikkepiger til foredrag med Koushi Strikke Guru. Han kan fortælle, så lattermusklerne nærmest er overbelastede og hans engle syngerπŸ‘πŸ˜Š
2015.12.17 Skrevet af Mie Willerup
Jeg var til en rigtig hyggelig og vellykket workshop hos Koushi på BIBLIOTEKET på Rentemestervej. Koushi fortalte om den spændende proces med hans engle, og det var rigtig interessant at høre om hele det kreative arbjede med at fremstille bogen. Jeg glæder mig så meget til at se mere til hvad Koushi udretter, for det er ikke kedeligt. Tusind tak for en dejlig dag :-)
2015.12.01 Skrevet af Rita Tams
Tusind tak for en hyggelig og sjov lørdag i Egebjerg til den store strikkedyst kun for sjov. Du har et dejligt smittende humør. Rigtig god jul til dig fra mig, som også har din englebog med din hilsen
2015.11.30 Skrevet af Merete Trap
Tak for et super godt foredrag i kulturhuset i Sæby. Vi fra biblioteket vil gerne rose dig for et levende og interessant foredrag, hvor du virkelig delte ud af eget liv og egne erfaringer. Vi håber at du snart vil gæste Sæby igen, der er helt sikkert mange der gerne vil lære mere af dig :)
2015.11.30 Skrevet af Pia Skovmose Jensen
Tusind tak for en dejlig aften i konfirmandstuen i Sønder Vissing. Bagefter var der nogen, der spurgte hvad kirke og strikning har med hinanden at gøre. Jeg kunne så fortælle, at i et strikketøj er det de forskellige masker, der danner et mønster, som vores liv er formet af de forskellige oplevelser vi har. Og din fortælling om dit liv med strikketøj er jo netop en fin fortælling om, hvordan vrang og ret kan blive til noget godt. En fortælling om, at tør vi gribe livet, også når det er anderledes end vi troede det skulle være, så kan vi få fantastiske oplevelser ud af det.
Tusind tak fordi du delte din historie med oS.
Kærlig hilsen
Pia.
2015.11.29 Skrevet af Christine Høeg Hansen
Det var så hyggeligt og sjovt at være med til Strikkedysten i Horsens. Vi nød begge to dagen, og griner tit af at netop Tina skulle vinde begge opgaver. Lad os få flere af den slags dage. Jeg vil dog anbefale dig at sørge for et større udvalg af farver og kvaliteter i garnet der stilles til rådighed for strikkerne
2015.11.29 Skrevet af Birthe Brøchner
Hej Koushi
Hvad med en bog, med lige så sjove og finurlige nisser, som din bog med englene? Som jeg i øvrigt får i julegave af mine børn πŸ˜‡
Venlig hilsen, og god søndag, Birthe ☺
Skrevet af