Garnpusher i arbejdstiden - Hyggestrikker i fritiden

Koushi Koushihan Den Store Strikkedyst swagknit

Hej

Jeg hedder Koushi

– jep, ham fra Den Store Strikkedyst...

Jeg startede med at forvilde mig ind i strikkens verden for blot 4-5 år siden. En regn- og stormfuld efterårsdag lærte en af mine tidligere elever mig strikkens kunst. Med møje og besvær fik jeg lært mig ret og vrang. Dengang anede jeg ikke, at strik ville komme til at fylde så meget i min hverdag.

2014 var året, hvor den store strikkenbaring skete for mig. Jeg blev udtaget til at deltage i Den Store Strikkedyst på TVSyd. Med mit snævre kendskab til diverse masker og forkromede forkortelser, hoppede jeg ud i det. Mottoet var:  ”Man kan da altid strikke et halstørklæde.” Jeg er i dag utrolig glad for at jeg valgte at gøre det. At møde andre dygtige og passionerede strikkere var en øjenåbner. Det gav mig blod på tanden til at dykke ned i strikkens mangfoldighed, og forbedre og udvide mine færdigheder.

Få uger inden optagelserne til Den Store Strikkedyst, var vi til konfirmation i familien. Jeg strikkede min første butterfly til denne begivenhed, i lyseblå og neonorange. Både jeg og butterfly’en blev mødt med et smil på læben hos de andre gæster. Siden strikkede jeg forskellige butterflies til mig og min kæreste til forskellige lejligheder. Hver gang blev butterfly’sene beundret, og de andre tilstedeværende viste stor interesse for dem.

Dette gav mig lyst til at lege med forskellige garner, mønstrer strukturer osv. Det er så i dag blevet til denne webshop. Alt du finder her er designet og strikket med kærlighed i vores lille hyggelige stue, og jeg er sikker på, at hver eneste unikke butterfly vil give bæreren en cool udstråling.

Ligesom vores strikketøj, er denne webshop for os en hobby. Vi producerer i det omfang vi kan følge med til, så vi ikke ender med strikkestress. Derfor kan der være stor forskel på vores mængde og vareudbud.

Har du en særlig ide, så er du selvfølgelig velkommen til at skrive til mig. Men selvom jeg gerne vil, kan jeg desværre ikke love, at jeg kan opfylde dit ønske.

Jeg håber mine flies giver dig glæde og gode oplevelser.