Lærer i arbejdstiden - Hyggestrikker i fritiden

Koushi Koushihan Den Store Strikkedyst swagknit

Hej

Jeg hedder Koushi

– jep, ham fra Den Store Strikkedyst...

Jeg startede med at forvilde mig ind i strikkens verden for blot 4-5 år siden. En regn- og stormfuld efterårsdag lærte en af mine tidligere elever mig strikkens kunst. Med møje og besvær fik jeg lært mig ret og vrang. Dengang anede jeg ikke, at strik ville komme til at fylde så meget i min hverdag.

2014 var året, hvor den store strikkenbaring skete for mig. Jeg blev udtaget til at deltage i Den Store Strikkedyst på TVSyd. Med mit snævre kendskab til diverse masker og forkromede forkortelser, hoppede jeg ud i det. Mottoet var:  ”Man kan da altid strikke et halstørklæde.” Jeg er i dag utrolig glad for at jeg valgte at gøre det. At møde andre dygtige og passionerede strikkere var en øjenåbner. Det gav mig blod på tanden til at dykke ned i strikkens mangfoldighed, og forbedre og udvide mine færdigheder. I udsendelserne blev jeg hurtigt kendt som "Ham med de strikkede butterflies", fordi jeg til hver optagelse havde strikket mig en ny butterfly. Hurtigt blev dette mit varermærke. 

Tiden efter Strikkedysten har budt på mange mange skønne oplevelser, hvor jeg har haft den store ære at møde utallige spændende og inspirerende strikkere landet rundt. Udover dette har jeg, sammen med min mand, udgivet tre strikkebøger. 

Har du en særlig ide, så er du selvfølgelig velkommen til at skrive til mig. Men selvom jeg gerne vil, kan jeg desværre ikke love, at jeg kan opfylde dit ønske.